Apucă-te și rezolvă-ți treaba. Ușor.

 

Tunderea neconfortabilă a ierbii și echipamentele nesigure sunt muzica verii trecute! Cea mai bună motocositoare pentru un gazon de dimensiuni mari este cea pe care o poți folosi toată ziua fără să te alegi cu febră musculară și oboseală. Motocositoarele pentru tuns iarba asistate de sistemul de anti-vibrație AVS® a firmei Briggs & Stratton, promit un mers lin de fiecare dată. 

  • Cea mai lină deplasare de care ați avut-o vreodată parte

    Mai puține vibrații asigură o deplasare mai confortabilă și mai puțin timp de recuperare după tunderea ierbii - astfel încât vă puteți bucura mai repede de grădină!

  • Echipamentul este mai durabil

    Curțile mari au nevoie de putere mare - mai puține vibrații înseamnă mai puțină uzură a motorului, astfel încât mașina de tuns iarba va rezista timp mai lung. 

  • Cosit mai rapid și mai ușor

    Motorul pe benzină alunecă fără probleme prin iarba groasă și umedă, iar o conducere mai confortabilă înseamnă că puteți tunde gazonul mare dintr-o singură lovitură. 


Tunsul gazonului devine chiar distractiv cu Briggs & Stratton

Vă face viața mai ușoară

Produsele Briggs & Stratton sunt prevăzute cu funcții ușor de manipulat, concepute pentru a îmbunătăți confortul, a reduce întreținerea și a prelungi durata de viață a echipamentului dumneavoastră.

Un distribuitor aproape de dvs.

Există peste 10.000 de distribuitori Briggs & Stratton prin Europa, care vă pot ajuta și sfătui cu privire la modul de îngrijire a motoarelor și echipamentelor dumneavoastră. 

Tot de ce aveți nevoie 

De la mașini de tuns iarba și mașini de grădină la generatoare și suflante de zăpadă - avem o gamă completă, doar pentru dumneavoastră.