Vă ajutăm să vă faceți treaba.

 

Mașina dvs. de tuns iarba de fapt nu mai taie iarba? Echipamente nefiabile care vă lasă fără bani? Căutați ceva mai bun? Ați găsit-o. Motoarele noastre asistate de sistemul anti-vibrație AVS® pentru mașinile profesionale de tuns iarba au caracteristici inovatoare de proiectare care reduc vibrațiile, sporesc confortul și prelungesc durata de viață a echipamentului dumneavoastră. 

 • Cea mai lină deplasare de care ați avut-o vreodată parte

  Motoarele noastre cu sistem anti-vibrație AVS® dispun de un sistem brevetat de echilibrare liniară care elimină balansarea laterală a motocositoarelor tradiționale, pentru a asigura o deplasare lină și confortabilă de fiecare dată.

 •  

  Echipamentul este mai durabil

  Munca grea are nevoie de o putere dură - mai puține vibrații înseamnă mai puțină uzură a motorului, astfel încât motocositoarea vă permite să continuați să tundeți, și să tot tundeți iarba. 

 • Cosit mai rapid și mai ușor

  Motorul pe benzină alunecă fără probleme prin iarba groasă și umedă, iar o conducere mai confortabilă înseamnă că puteți face mai multe lucrări într-o zi fără să vă năpădească oboseala.


O mașină de tuns iarba profesională care nu vă lasă cu senzația că ați făcut zece runde în ring.

De ce să te mulțumești cu:

Discomfort

Dureri în partea superioară a corpului

Echipamente nefiabile

Uzură și rupere

Probleme de sănătate


Când ați putea avea:

Călătorie lină și confortabilă

Funcționare cu vibrații reduse

Echipamente de durată mai lungă

Mai puțin timp de recuperare după muncă

Performanță puternicăDe ce Briggs & Stratton vă poate ajuta să vă faceți treaba.

Funcțiile Easy Features de pe motoarele noastre îmbunătățesc confortul, reduc întreținerea și prelungesc durata de viață a echipamentului dumneavoastră.

Gama noastră completă de produse comerciale de încredere vă va asigura energia necesară pentru orice lucrare.

Rețeaua noastră extinsă de dealeri vă oferă o rețea completă de servicii post-vânzare și de service cu peste 10.000 de dealeri în toată Europa.