Segítünk, hogy elvégezze a munkát

 

Motoros fűnyíró traktorja teljesítménye egyszerűen nem elég? Megbízhatatlan gépe cserben hagyja? Valami jobbat keres? Megtalálta. Professzionális fűnyíró traktorok számára készült, AVS® rezgésgátlóval felszerelt motorjaink innovatív konstrukciója csökkenti a rezgést, fokozza a kényelmet és megnöveli gépe élettartamát. 

 • Simább hajtás, mint valaha

  AVS® rezgésgátló rendszerrel ellátott motorunk szabadalmazott lineáris kiegyenlítő rendszerű, amely kiküszöböli a hagyományos motoros fűnyíró traktorok oldalirányú mozgását, ezáltal mindig sima, kényelmes hajtást biztosít.

 •  

  A gép hosszabb ideig tart

  Kemény munkához kemény erő szükséges – a kevesebb rezgés azt jelenti, hogy gépe kevésbé használódik, kopik, így motoros fűnyíró traktorával egyik munkát végezheti a másik után. 

 • Gyorsabb és könnyebb fűnyírás

  A benzines motor probléma nélkül siklik át a sűrű és nedves füvön, a kényelmesebb hajtás pedig azt jelenti, hogy több munkát tud elvégezni egy nap anélkül, hogy elfáradna.


Professzionális fűnyíró, amellyel nem kell úgy éreznie, mintha tíz menetet játszott volna le a ringben.

Miért éri be ezekkel:

Kényelmetlenség

Fáj a háta és a karja

Megbízhatatlan gép

Elhasználódás, kopás

Gyenge egészség


Amikor lehetne:

Sima és kényelmes a hajtás

Alacsony rezgésű működés

Hosszabb ideig működő gép

Munka után rövidebb regenerálódási idő

Erős teljesítményMiért segítethet a Briggs & Stratton a munka elvégzésében.

Motorjaink Easy Features funkciói fokozzák a kényelmet, csökkentik a karbantartást, és meghosszabbítják gépének élettartamát.

Megbízható kereskedelmi termékeink teljes választéka biztosítja, hogy bármilyen munkához elegendő energiával rendelkezzen.

Széles körű kereskedői hálózatunk (Európában több mint 10 000 forgalmazóval) mindenre kiterjedő értékesítés utáni szervíz szolgáltatásokat biztosít.