Hur du hittar modellnumret för ditt inverterelverk

När du känner till de 6 tecknen i ditt modellnummer och de 2 versionstecknen på ditt Briggs & Stratton inverterelverk, kommer det att göra det enkelt att beställa underhålls- eller reservdelar antingen online eller från din lokala återförsäljare. Det följande är ett exempel på hur inverterelverkets modellnummer ser ut:

Modellnumrets placering på bärbart elverk

Anm.: Briggs & Strattons modellnummer för inverterelverk börjar med 03. Noggrannheten i sökresultaten ökar om du kan ange versionen i din sökning i handboken.

Var du hittar ditt modellnummer

Briggs & Stratton inverterelverksmodell

På toppen av enheten

På dataetiketten under handtaget